Over ons

ActorsQ is een internationaal agentschap waarbij de belangen van de talenten worden behartigd door Sharon Lane en Dolf Bekx. Klinkt nogal zakelijk en dat is het feitelijk ook. Sharon is Amerikaanse en heeft 17 jaar als Personal Assistent in de financiële sector in hartje New York gewerkt. Zij is dus de aangewezen persoon als het gaat om contracten, administratie en diepgaande gesprekken in het Engels. En neemt dus heel veel extra ervaring mee die van pas komt bij Internationale projecten. Sinds 2015 woont en werkt ze samen met Dolf in het Zuiden van Nederland en zijn ze actief in een breed scala van theater en acteren, zoals het platform Acteur.nl.

Dolf is naast acteur al meer dan 26 jaar zelfstandig ondernemer, en weet dus wel het één en ander over kansen creëren, het managen van acteurs en marketing.

ActorsQ is een groep professionele acteurs die ambitieus zijn. Deze groep wil samen bouwen aan de eigen ontwikkeling en samen kansen creëren in Nederland, maar zeker ook daarbuiten. Vandaar de internationale aanpak. We zijn ambitieus en dat moet iedereen weten.

 

Vast en Flex

Onze vaste groep bestaat uit talenten waarmee we een persoonlijk traject aan gaan en die internationale ambities hebben.

Voor de talenten die wellicht niet de tijd, dezelfde ambities of een noodzaak hebben om zo’n persoonlijk traject en commitment aan te gaan hebben we de flex groep. Zij ontvangen management ondersteuning bij geselecteerde projecten. Wij zijn er voor hen wanneer het nodig is.

De talenten die online vertegenwoordigd staan zijn een combinatie, waarvan de meerderheid ‘vast’ is. De meeste ‘flex’ talenten staan niet online.